thelyricsearch.com LYRIC

ATIKU AJUR
Via Vallen


tansah eling omongmu
naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane
ajur sakjrone dodoku

mbok blenjanji sumpahmu
gek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku
kowe rabi malah karo mantanmu

ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo toh salahku
kowe malah milih balik karo mantanmu

aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan patiku tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
gawe loro nganti ajur roso tresno iki

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
mbok blenjanji sumpahmu, gek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo toh salahku
kowe malah milih balik karo mantanmu

aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan patiku tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
gawe loro nganti ajur roso tresno iki

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
mbok blenjanji sumpahmu, gek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
mbok blenjanji sumpahmu, gek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
mbok blenjanji sumpahmu, gek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More