thelyricsearch.com LYRIC

BOJO KETIKUNG
Via Vallen


Aku ra nyongko
Kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono
Lanang liyo seng seneng kowe
Nganti kowe nikung
Bojone konco dewe

Reff: pertama*

Hee...
Kowe koncoku
Seng jarene cs ku
Nanging nyatane neng mburi
Kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak
Bojone konco dewe
Ora mikir koncone
Tumindak sak penak e
Paitan cangkem lunyu
Kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah
Mana kutahu
Seakan kau arjuna
Padahal engkau kecu
Ra nganggo sopan santun
Kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Mencoba rapopo...

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Kebacut loro...

Aku ra nyongko...
Kowe tego karo konco...
Jarene konco kenthel...
Bojoku kok sleding tekel...

Opo ra ono...
Lanang liyo seng seneng kowe...
Nganti kowe nikung...
Bojone konco dewe...

Reff: ke2
Aku kurang opo kok kowe iso tego
Opo ono salahku terus kowe nikung
Aku
Opo kudu tak jarno
Kok aku kudu lilo
Ngrasakne tumindakmu
Seng ngrugekke awakku
Pancen kowe konyol
Neng utekmu kok protol
Pendak ndinone awor
E, bojoku kok gondhol
Tak bisa aku pendam
Mana sanggup bertahan
Neng ngarep kok apik an
Neng mburi kok bajingan...

Sak tenane atiku loro
Nanging aku...
Mencoba rapopo...
Sak tenane atiku loro
Nanging aku...
Wes kebacut loro...

Aku ra nyongko, kowe tego karo konco,
Jarene konco kenthel, bojoku kok sleding tekel,

Opo ra ono, lanang liyo seng seneng kowe...
Nganti kowe nikung... bojone konco dewe...

Reff: ke 3
Yoo wes sak karepmu, nek ngeneki caramu
Yen wes iki dalane, aku mung ikhlas wae,
Kowe mung tak titeni,
kok watakmu kemlinthi, pacar teman sendiri,
Kau anggap permai suri
Gek ndang rumat kono,
Gek ndang untal kono,
Mugo iso seneng, awet tekan tuo
Sakjane aku ngguyu, mikirke tumindakmu,
Kok kowe nggragas banget,
Ngopeni turahanku...

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Mencoba rapopo...

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Kebacut loro...

Aku ra nyongko, kowe tego konco,
Jarene konco kenthel, bojoku kok sleding tekel,

Opo ra ono, lanang liyo seng seneng kowe, nganti kowe nikung
Bojone konco dewe

Aku ra nyongko, kowe tego konco
Jarene konco kenthel, bojoku kok sleding tekel

Opo ra ono, lanang liyo seng seneng kowe, nganti kowe nikung
Bojone konco dewe... e... e...


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More