thelyricsearch.com LYRIC

DI TINGGAL RABI
Via Vallen


Atiku rasane loro
Nyawang koe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku
Remuk ajur rosoku
Koe tego ninggal aku
Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku
Kudu kuat batinku
Senadjan nyekso tresnoku

Mas opo koe lali.
Karo sumpah janjimu
Mbiyen bakal ngancani
Urep tekan matiku
Pancene koe tego
Medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo
Mbenjani tresnoku nelongso...

Atiku rasane loro
Nyawang koe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku
Remuk ajur rosoku
Koe tego ninggal aku
Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku
Kudu kuat batinku
Senadjan nyekso tresnoku
Mas opo koe lali
Karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani
Urip tekan matiku
Pancene koe tego
Medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo
Mbeljani tresnaku ngelongso...
Biyen tak tandur pari
Tukule suket teki
Wes kadung tak pacari
Malah di tinggal rabi
Koe tego ngelarani
Mblenjani janji suci
Nek ono kembange ilang
Nek tresnone kelangan...
Mas opo koe lali.
Karo sumpah janjimu
Mbiyen bakal ngancani
Urep tekan matiku
Pancene koe tego
Medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo
Mbenjani tresnoku nelongso...

Biyen tak tandur pari
Tukule suket teki
Wes kadung tak pacari
Malah di tinggal rabi
Koe tego ngelarani
Mblenjani janji suci
Nek ono kembange ilang
Nek tresnone kelangan...
Mas opo koe lali.
Karo sumpah janjimu
Mbiyen bakal ngancani
Urep tekan matiku
Pancene koe tego
Medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo
Mbenjani tresnoku nelongso...
Mas opo koe lali.
Karo sumpah janjimu
Mbiyen bakal ngancani
Urep tekan matiku
Pancene koe tego
Medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo
Mbenjani tresnoku nelongso...


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More