thelyricsearch.com LYRIC

GEMANTUNGE ROSO
Via Vallen


Mung kari angenan, welas hang isun sambang
Saiki wis ilang, dadi duwen wong liyan
Rasane getun temenan, bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

Sun getun temenan bengen riko sun buang
Biso tah sun eman balekno ring pangkuan
Magih wis duwen wong liyan, jujur sing lilo nyawang
Saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

Gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati

Mung kari angenan, welas hang isun sambang
Saiki wis ilang, dadi duwen wong liyan
Rasane getun temenan, bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

Sun getun temenan bengen riko sun buang
Biso tah sun eman balekno ring pangkuan
Magih wis duwen wong liyan, jujur sing lilo nyawang
Saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

Gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati
Gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More