thelyricsearch.com LYRIC

JOMBLO KESEKSO
Via Vallen


Ngenes tenan nek dirasakno
Awan bengi kerjo mung golekne sopo
Nganti kebal aku di ece konco
Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone "Endi calonmu?"

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng-bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone "Endi calonmu?"

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng-bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone "Endi calonmu?"

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng-bareng karo aku

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone "Endi calonmu?"

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng-bareng karo aku


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More