thelyricsearch.com LYRIC

KALAH CEPET
Via Vallen


Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Ngopo sing nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem neng ati
Nganti bantal tak sayang-sayang
Jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Ngopo sing nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem neng ati
Nganti bantal tak sayang-sayang
Jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More