thelyricsearch.com LYRIC

KANGEN SETENGAH MATI
Via Vallen


Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni

Intro

Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More