thelyricsearch.com LYRIC

KEBACUT KANGEN
Via Vallen


Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino lan wengi angel merem mripatku
rabiso turu mergo kebacut kangenku

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino lan wengi angel merem mripatku
rabiso turu mergo kebacut kangenku

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More