thelyricsearch.com LYRIC

KELINGAN MANTAN
Via Vallen


Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Kelingan awale kita ketemu di sana
Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki aku karo koe
Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
Koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Rodo sue wes sesasi koe ra ngabari
Aku bingung kudu goleki sliramu neng ngendi

Yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
Walaupun ati iki gor isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
Senajan koe wes gawe cidro neng atiku

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
Mergani tresno iki tak direstui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
Mergani tresno iki tak direstui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati, lilakno aku kanti ikhlas at


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More