thelyricsearch.com LYRIC

LUNGSET
Via Vallen


sun sembur esem iki
masio tah udan njero atinono wujude ulihe ngenteni
lungset ati iki…
riko ngajaki pisahansak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo…tau tah isun ngeliyouwah roso ambi riko
tau tah isun ngelorotapi riko suloyo uwah janji lan roso
riko ngajaki pisahansak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo…
tau tah isun ngeliyouwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso
sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wngi masio isun sing ono


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More