thelyricsearch.com LYRIC

NYIKSO BATIN
Via Vallen


kesel atiku sabar ngerteni
ngempet loro neng ati
tresno karo kowe opo kudu larane
nangis batin nganti koyo ngene

wes mas aku seng mundur
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
jalin cintane bubrah, roso ati ra nggenah
aku pengene pisah, nanging sliramu wegah

wes aku rak kuat, aku tak sek minggat
tresno iki udu dolanan, loro atiku, ra karuan

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine neng atiku
trimo o ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

wes mas ikhlasno aku
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti

njero dodo uwes nerimo
aku mung iso ndonga kowe gandeng wedokan liyo
aku tak seng lungo, atiku loro

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine neng atiku
trimo o ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo o ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

ra kuat aku, nyekso batine neng atiku
trimo o ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More