thelyricsearch.com LYRIC

ORA MASALAH
Via Vallen


Kowe Pernah Ono Ning Atiku
Janji Ora Bakal Ninggalke Aku
Saikiki Kowe Lungo, Mblenjani Janjimu
Ninggalke Loro Ning Jero Dodo
Ora Masalah

Lambemu Sik Lamis Gawe Atiku Ke Iris
Ra Bakal Aku Nangis
Mergo Kui Wis Di Garis

Tresnomu Koyo Telo
Anane Mung Nyereti
Isone Gawe Loro
Lorone Ning Jero Ati

Urip Rasah Spaneng
Raono Kowe Aku Ayem
Urip Rasah Spaneng
Raono Kowe Aku Seneng

Tresnomu Uwis Luntur
Aku Tak Trimo Mundur
Ketimbang Gawe, Atiku Ajur

Lambemu Sik Lamis Gawe Atiku Ke Iris
Ra Bakal Aku Nangis
Mergo Kui Wis Di Garis

Tresnomu Koyo Telo
Anane Mung Nyereti
Isone Gawe Loro
Lorone Ning Jero Ati

Urip Rasah Spaneng
Raono Kowe Aku Ayem
Urip Rasah Spaneng
Raono Kowe Aku Seneng

Tresnomu Uwis Luntur
Aku Tak Trimo Mundur
Ketimbang Gawe, Atiku Ajur

Urip Rasah Spaneng
Raono Kowe Aku Ayem
Urip Rasah Spaneng
Raono Kowe Aku Seneng

Ora Masalah, Sabarku Turah Turah
Ketimbang Gawe Atiku Bubrah

Ketimbang Gawe Uripku Susah


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More