thelyricsearch.com LYRIC

PAMER BOJO
Via Vallen


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More