thelyricsearch.com LYRIC

POKO'E KOWE
Via Vallen


tresno suci sing manggon ning ati
ora bakal tak ilangi amung kanggo sliramu
nalikane aku pisan ketemu
kebacut manis esemmu wes gumantung ning atiku

wong bagus ngertiyo rosoku
yen aku tresno sliramu huuu

mangan mong karo telo, penting aku karo kowe
tuku lombok utang nyang tonggo, penting aku karo kowe
susah seneng aku terimo, penting aku karo kowe
opo wae aku lilo, penting aku karo kowe

tresno suci sing manggon ning ati
ora bakal tak ilangi amung kanggo sliramu
nalikane aku pisan ketemu
kebacut manis esemmu wes gumantung ning atiku

wong bagus ngertiyo rosoku
yen aku tresno sliramu huuu

mangan mong karo telo, penting aku karo kowe
tuku lombok utang nyang tonggo, penting aku karo kowe
susah seneng aku terimo, penting aku karo kowe
opo wae aku lilo, penting aku karo kowe

mangan mong karo telo, penting aku karo kowe
tuku lombok utang nyang tonggo, penting aku karo kowe
susah seneng aku terimo, penting aku karo kowe
opo wae aku lilo, penting aku karo kowe


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More