thelyricsearch.com LYRIC

PREI KANAN KIRI
Via Vallen


Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati
Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi
Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nerimo
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan
Yen pancen tresno ra usah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan
Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati
Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi
Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nerimo
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan
Yen pancen tresno ra usah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More