thelyricsearch.com LYRIC

RA JODO
Via Vallen


maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati
kelingan tresnoku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati
kelingan tresnoku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More