thelyricsearch.com LYRIC

TIWAS TRESNO
Via Vallen


Hatiku kau khianati
Hatiku kau buat benci
Kini aku kudu pergi

Jane opo salahku karo kowe
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene
Atiku sing wis bungah mbok gawe bubrah
Undangan disebar, akune ambyar

Mbiyen kowe teko aku wis kondo
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo
Jaremu tetep tresno ra gagas ndunyo
Janjimu nang aku bakale setyo

Kowe nglarani ati sing wis kok gawe tresno
Mbiyen aku wis tau ngomong ojo gawe aku tresno
Mbendino kowe ngomong janjine bakal setyo
Ternyata kabeh palsu kowe tresno nang arek liyo
Atiku kok gawe loro

Jane opo salahku karo kowe
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene
Atiku sing wis bungah mbok gawe bubrah
Undangan disebar, akune ambyar

Mbiyen kowe teko aku wis kondo
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo
Jaremu tetep tresno ra gagas ndunyo
Janjimu nang aku bakale setyo

Kowe nglarani ati sing wis kok gawe tresno
Mbiyen aku wis tau ngomong ojo gawe aku tresno
Saiki kowe malah ngadohi aku mergo cah liyo
Ati sing kok gawe tresno saiki malah cidro
Mergo percoyo kowe tresno

Hatiku kau khianati
Hatiku kau buat benci
Kini aku kudu pergi


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More