thelyricsearch.com LYRIC

TRESNO TEKANE MATI
Via Vallen


aku ra lilo pisah marang sliramu
mergo omongan dadi salah paham
janjimu tak patenke ing jero rogo iki
supoyo tansah kelingan sliramu

wong lanang liyane ra bakal iso ngganteni
jenengmu tak ukir sakjroning ati

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
yen pancen kowe kroso gek ndang bali
aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu

wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
sliramu kegowo njero impenku

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
yen pancen kowe kroso gek ndang bali
aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu

wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
sliramu kegowo njero impenku

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More