thelyricsearch.com LYRIC

BUBAR
Vita Alvia


Ajur rasane ati
Weruh riko ambi wong liyo
Apuo riko gampang suloyo
Kari seru tego ngeloro

Salah paran isun nang riko
Mentolo nggawe kesikso
Loro hang perih isun rasakno
Sing biso sun ilangno

Bubar iku hang riko karepi
Njerit mbededek nang njero ati
Bengen riko hang isun welasi
Saiki ngeloro ati

Salah paran isun nang riko
Mentolo nggawe kesikso
Loro hang perih isun rasakno
Sing biso sun ilangno

Bubar iku hang riko karepi
Njerit mbededek nang njero ati
Bengen riko hang isun welasi
Saiki ngeloro ati


VITA ALVIA