thelyricsearch.com LYRIC

KANDAS
Vita Alvia


Apuwo sing bengen bengene
Riko ngomong sing welas
Banyu moto iki wes riko kuras
Angenan ati yowis kandas

Sing pantes nong janjine
Manis pucuke lambe
Awak isun iki riko racuni
Urip isun riko loro ati

Sepisan baen isun metuki
Rojo tego hang sing duwe ati
Semene baen cerito iki
Seng maning maning isun baleni

Getun sun percoyo
Manis omong riko
Pungkasane ati nisun loro

Seng pantes nong janjine
Manis pucuke lambe
Awak isun iki riko racuni
Urip isun riko loro ati

Sepisan baen isun metuki
Rojo tego hang sing duwe ati
Semene baen cerito iki
Seng maning maning isun baleni

Sepisan baen isun metuki
Rojo tego hang sing duwe ati
Semene baen cerito iki
Seng maning maning isun baleni

Getun sun percoyo
Manis omong riko
Pungkasane atinisun loro


VITA ALVIA