thelyricsearch.com LYRIC

KANGGO RIKO
Vita Alvia


Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas ikiMasio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko
. . .
Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
. . .
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko
. . .
Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki
Yoro mung kanggo riko
Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
Yoro mung kanggo riko


VITA ALVIA