thelyricsearch.com LYRIC

MUNG BISO
Vita Alvia


Mung biso merem
Kepingin nyawang riko
Mergo wes sing biso
Maning ketemu riko

Sing ono salahe
Sing biso sesandingan
Nuruti karepe
Wong hang nggedekno riko

Turu tondo baen
Paran hang dikarepi


VITA ALVIA