thelyricsearch.com LYRIC

SUN ANTI ANTI
Vita Alvia


Ojo sampek riko nyacak
Natoni ati iki
Mergane sun sing kuat
Dung riko larani
Welas isun iki suci
Welas sun ugo murni
Sun njalok welas iki
Ojo di kotori
Yoro mung tekan riko ring ati
Hang isun anti anti
Ewonan kembang ono ring taman
Mung riko hang sun eman
Sing ono hang biso ngganteni
Papan riko ring ati
Welas sun iki temenanan
Ojo di gawe memengan
Ojo sampek riko nyacak
Natoni ati iki
Mergane sun sing kuat
Dung riko larani
Welas isun iki suci
Welas sun ugo murni
Sun njalok welas iki
Ojo di kotori
Yoro mung tekan riko ring ati
Hang isun anti anti
Ewonan kembang ono ring taman
Mung riko hang sun eman
Sing ono hang biso ngganteni
Papan riko ring ati
Welas sun iki temenanan
Ojo di gawe memengan
Yoro mung tekan riko ring ati
Hang isun anti anti
Ewonan kembang ono ring taman
Mung riko hang sun eman
Sing ono hang biso ngganteni
Papan riko ring ati
Welas sun iki temenanan
Ojo di gawe memengan
Yoro mung tekan riko ring ati
Hang isun anti anti
Ewonan kembang ono ring taman
Mung riko hang sun eman
Sing ono hang biso ngganteni
Papan riko ring ati
Welas sun iki temenanan
Ojo di gawe memengan


VITA ALVIA