thelyricsearch.com LYRIC

GANDOLANE ATI
YoWis Ben


Pertama tak sawang parasmu
Gemerlap neng jero atiku
Tobo tresna tanpo ragu
Aku langsung sayang marang awakmu

Tak golekki
nembe ketemu sakiki
Rangapusi
Kowe gandolane ati

Tresno kangen dadi siji
Aku dungo rino wengi
Janji bakal tak lakoni
Sak tenane aku sayang awakmu
Ra ono sing liyo kuwi sumpahku

Tak golekki
Nembe ketemu sakiki
Rangapusi
Kowe gandolane ati

Tak playoni
Nganti setengah mati
Ra ngapusi
Kowe gandolane ati

Gandolane ati
Gandolane ati

Tak golekki
Nembe ketemu sakiki
Rangapusi
Kowe gandolane ati

Tak playoni
Nganti setengah mati
Ra ngapusi
Kowe gandolane ati

Tak golekki
Nembe ketemu sakiki
Rangapusi
Kowe gandolane ati

Tak playoni
Nganti setengah mati
Ra ngapusi
Pancen kowe gandolane ati

YOWIS BEN